RUST


Met vechten valt niets meer te winnen

Als jullie veel strijd hebben in jullie relatie, dan kan dat veel oorzaken hebben. Wat over het algemeen wel aan de hand is, is dat jullie hart niet meer open is. Jullie voeren als het ware oorlog en vechten op een andere laag dan waar het eigenlijk over zou moeten gaan. Strijd gaat vaak samen met boosheid. Veel boosheid heeft te maken met onderliggend pijn, verdriet of verlies. Vaak ook uit het verleden. Om dit onder ogen te zien is niet eenvoudig en voelt ook kwetsbaar. Vaak is het gemakkelijker om dan boosheid in te zetten, om maar niet te hoeven schreeuwen om je eigen pijn of verdriet. Je zet de boosheid dan eigenlijk in om jezelf te beschermen. Maar het kwetst ook. Het kwetst degene die je zo lief hebt.

Van oorlogsstrijd naar liefdesstrijd

Rust in de relatie ontstaat niet bij de opdracht: stop met vechten. Zo gaat het niet in het leven. En strijden hoort er ook echt bij. Bij het coachtraject gaan we onderzoeken wat er achter jullie oorlogsstrijd schuil gaat. Waar komt de boosheid vandaan? Want als jullie zicht krijgen op het ontstaan, dan kunnen jullie er ook opnieuw mee leren omgaan. En als jullie daarin dan ook nog elkaars getuige mogen zijn, zorgt dat voor een goede en veilige bedding voor jullie beiden.

Het doel is dan ook om van de oorlogsstrijd een liefdesstrijd te maken. En dat kan. Als jullie opnieuw het hart leren openen naar elkaar. Door jullie angsten, onzekerheden, kwetsbaarheden mee te nemen in de strijd.

Dan kan de liefde weer stromen.

Logo Dikke Mik Relatiecoach
Openingstijden

Bellen ma-vr tussen 09.00 en 17.00

mailen en appen 24/7


Contact

info@dikke-mik.nl

06 13 88 37 02


Adresgegevens

Koningin Wilhelminalaan 13

Schalkhaar (bij Deventer)


Zie ook