Je bent welkom

Plan direct je strategiesessie in


Plan je sessie

Bij de persoonlijke strategiesessie ontmoeten we elkaar. We verkennen jouw situatie en onderzoeken samen jouw vraag. Als er een wederzijdse klik is, bekijken we samen wat voor jou de beste vervolgstap is. Kies je voor het programma ‘verbindend leiderschap’, dan ontvang je van mij direct de eerste module waarmee je zelf aan de slag kan en maken we afspraken over het vervolg. Kies je voor een traject meer specifiek voor jouw situatie, dan maak ik een voorstel waarin ik beschrijf hoe ik je situatie zie, wat de doelstellingen van onze samenwerking kunnen zijn en een plan van aanpak. Jij beslist vervolgens hoe je verder gaat.

Het strategiegesprek levert je inzicht op in jouw situatie. Je hebt helder waar je staat, ook in verhouding tot je organisatie of relaties. Je krijgt helderheid over je wensen ten aanzien van je persoonlijke en professionele ontwikkeling en je krijgt feedback van mij over hoe ik jou ervaar. Passend bij je ontwikkelwensen.

In onderstaande agenda kan je direct je strategiesessie inplannen. Kies linksboven voor 'strategiesessie' en vul de gevraagde gegevens in. Ik bevestig je afspraak zo spoedig mogelijk.


Praktische informatie

De strategiesessie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Schalkhaar, aan de Koningin Wilhelminalaan 13. Een fijne werkplek in een statig pand uit 1905 wat lang dienst heeft gedaan als Gemeentehuis van de voormalige Gemeente Diepenveen. Mijn woonplaats. Het pand biedt ruime parkeergelegenheid voor je auto of je fiets.

Als je na de strategiesessie besluit om niet met het leiderschapstraject ‘verbindend leiderschap’, of een traject op maat te starten, dan wordt enkel de strategiesessie in rekening gebracht tegen het thans geldende uurtarief van € 185,00 exclusief btw.

Verstuur
Openingstijden

Bellen ma-vr tussen 09.00 en 17.00

mailen en appen 24/7


Contact

info@hansmik.nl

06 13 88 37 02


Adresgegevens

Koningin Wilhelminalaan 13

Schalkhaar (bij Deventer)