Intimiteit


Je met elkaar verbinden

Bijna alle relatieproblemen ontstaan hier. Het ontbreken van die diepere verbinding met elkaar. De intimiteit. En vaak heb je niet eens door dat jullie die verbinding zijn kwijtgeraakt. Het leven heeft jullie ingehaald. De hectiek van alle dag vraagt om snelheid en om aandacht te houden voor je partner schiet er gemakkelijk bij in. Tijd maken voor elkaar blijkt vaak lastig. Tegelijkertijd is het ook gemakkelijk om de hectiek van alle dag als excuus in te zetten om de verbinding met je partner niet op te zoeken. Er zit namelijk vaak veel meer achter waarom het lastig is om intimiteit op te zoeken. In intimiteit zit namelijk naast al het moois wat het mee brengt ook kwetsbaarheid, onzekerheid, schaamte en soms pijn.

Vaak wordt intimiteit verwart met seksualiteit. Zeker door mannen. En dat is ook niet zo gek omdat de weg naar intimiteit bij mannen vaak via de seksualiteit gaat. Bij vrouwen gaat die overigens vaak net andersom, de weg naar seksualiteit gaat via intimiteit. Eén van de eerste dingen waar je dan ook aan merkt dat er minder verbinding tussen jullie is, is door het uitblijven van het bedrijven van de liefde.

De patronen doorbreken

Iedereen heeft vaste patronen van uit verbinding gaan. Ooit hebben die je gediend en nu kan je er voor kiezen om ze te doorbreken. Om dat te kunnen doen, gaan we in de relatietherapie op zoek naar jouw patronen. Hoe ken je ze en hoe herken je ze. Van daaruit gaan we de verbinding herstellen. Eerst de verbinding met jezelf, dan de verbinding met je partner.

Het doel is om die diepe verbinding bij jullie tot stand te brengen of te herstellen. Je zult dan ook merken dat veel problemen in jullie relatie daarmee ook verdwijnen en dat er weer meer ruimte ontstaat.

Logo Dikke Mik Relatiecoach
Openingstijden

Bellen ma-vr tussen 09.00 en 17.00

mailen en appen 24/7


Contact

info@dikke-mik.nl

06 13 88 37 02


Adresgegevens

Koningin Wilhelminalaan 13

Schalkhaar (bij Deventer)


Zie ook