UIT ELKAAR

Als jullie niet meer samen verder willen

In sommige gevallen is het echt het beste voor jullie om uit elkaar te gaan. Hoe graag je het ook anders zou willen. Wat dan wel van belang is, is dat jullie je relatie goed houden of goed maken. Er zijn natuurlijk redenen waarom jullie uit elkaar willen, dus dat is niet altijd eenvoudig. Maar het is belangrijk. Voor jullie zelf, want jullie zijn belangrijk voor elkaar geweest, anders waren jullie niet (zo lang) samen. "Als liefde zoveel jaar kan duren, dan moet het echt wel liefde zijn", zou Herman van Veen zingen. Maar zeker ook als er kinderen in het spel zijn is het van groot belang dat jullie als ouders nog door 1 deur kunnen. Dat jullie er op belangrijke momenten in het leven van jullie kinderen samen kunnen zijn. De kinderen zullen er groot profijt van hebben.

Met ruzie uit elkaar gaan, kost veel tijd, veel negatieve energie en zeker ook veel geld. Het kan anders.

Wederzijds respect

In relatietherapie gaan, ondanks dat jullie weten dat jullie uit elkaar willen gaan, voelt wellicht wat paradoxaal aan. Maar iedereen die de hoge prijs van een pijnlijke breuk of vechtscheiding kent, omdat die deze zelf heeft meegemaakt of er dichtbij betrokken is geweest, kan het belang ervan onderkennen. Degenen die het dichtste bij je staat kan je immers ook het meest kwetsen. Daar kan het heel lelijk van worden. En dat is eeuwig zonde.

Wederzijds respect. Naar elkaar luisteren. Je naar elkaar openstellen. Het zorgt ervoor dat jullie relatie waarde blijft hebben en daar plukken jullie in de toekomst de vruchten van. En ach... Wellicht gaat er wel weer een vuurtje branden. Kan ook. Jullie zien het wel.

Logo Dikke Mik Relatiecoach
Openingstijden

Bellen ma-vr tussen 09.00 en 17.00

mailen en appen 24/7


Contact

info@dikke-mik.nl

06 13 88 37 02


Adresgegevens

Koningin Wilhelminalaan 13

Schalkhaar (bij Deventer)


Zie ook